Mobiltelefoni

Spar penge på dit mobilabonnement – Få ubegrænset data

Se hvor meget data du bruger på streaming af Netflix

I denne artikel vil vi komme nærmere ind på hvordan du ændre dine indstillinger for dataforbrug, og dermed spare penge på dit mobilabonnement.

Når du forsøger at finde ud af, hvor meget data du faktisk har brug for, er det nyttigt at tænke over dine sædvanlige onlineaktiviteter – Her kan listen være lang for nogen. Alderen har typisk en stor indflydelse, på hvilke apps som benyttes. De unge har vist sig, dog knap så overraskende at ligge i top over den aldersgruppe, som bruger mest mobildata.

Her er hvad du bør vide

Når det kommer til Netflix, kan mængden af ​​data, du bruger, variere meget afhængigt af en række faktorer.

Når du streamer videoer på Netflix, siges der, at du bruger ca. 1 GB data i timen, forudsat at du streamer i standarddefinition. Hvis du streamer i high definition, så kommer du på den anden side helt op til 3 GB i timen.

Men der er faktisk flere niveauer af dataforbrug, så dit rigtige forbrug afhænger af, hvordan dine kontoindstillinger er konfigureret. Auto funktion, ændrer automatisk streaming-kvaliteten, til den højst mulige som din bredbåndsforbindelse kan levere. Er du på farten og har ubegrænset mobildata, og god mobildækning, så kan du sagtens vælge den højeste løsning.

3 Indstillinger for Netflix-dataforbrug

 1. Lav:
  Streaming med grundlæggende definition ved 0,3 GB i timen for hver enhed.
 2. Medium:
  Standard definition streaming med 0,7 GB i timen for hver enhed.
 3. Høj:
  Streaming i høj opløsning med op til 3 GB i timen for hver enhed; Du kan også streame i Ultra HD, en højere definitionsfunktion beregnet til 4K-tv, der bruger op til 7 GB i timen for hver enhed.
  Det er vigtigt at bemærke, at standardindstillingen er “Auto” – hvilket betyder, at dit dataforbrug kan være væsentligt højere end det tal på 1 GB i timen, som virksomheden citerer, hvis du for eksempel streamer med en højhastighedsinternetforbindelse.