Mobiltelefoni

Få de bedste mobilpriser

I dag er markedet for mobiltelefoner virkelig eksploderet, i takt med at det er blevet så almindeligt at eje en smartphone. Der produceres smartphones i ét væk, og der kommer nye modeller hele tiden, der presser grænserne for, hvad en smartphone kan. 

Det kommer derfor ikke som nogen større overraskelse, at abonnementerne til smartphones også er eksploderet. Det er virkelig en jungle at finde det helt rigtige abonnement. Men selvom det er en jungle, er det ikke umuligt, hvis du kender dine behov og sammenligner abonnementer, førend du køber.

Undersøg dine muligheder på nettet, og træf en informeret beslutning

Du kan anvende mobilabonnement.dk til at sammenligne mobilabonnementer – det er Danmarks største sammenligningsportal for blandt andet bredbånd, mobil og (bil)lån. Men der findes flere forskellige hjemmesider, hvis formål det er at sammenligne mobilpriser, så det er bare om at lede lidt på internettet, så skal du nok finde en side, der kan hjælpe dig. 

Flere og flere selskaber er også begyndt at inkludere gratis tale i selv deres ”billige” abonnementer. Men det er ikke alle. Derfor skal du tænke over dit forbrug af taletid og SMS, før du kan vælge det bedste abonnement til din situation. Er du for eksempel typen, der altid sender tekstbeskeder frem for at ringe, så kan du nøjes med et abonnement med meget få timers taletid. Er du omvendt en, der altid ringer og sjældent skriver, så skal du nok overveje et abonnement med mange timers tale eller helt fri tale. 

Spar penge ved at benytte et datterselskab

Mobilpriser varierer meget. Både efter hvilket selskab der udbyder abonnementerne, og i forhold til hvad abonnementet indeholder. Mange selskaber er efterhånden begyndt at tilbyde gratis SMS og MMS, så man ikke skal bekymre sig om prisen per ord, sådan som det var i gamle dage. Dette er sandsynligvis, fordi markedet for beskedservicer er blevet overtaget af gratis alternativer til SMS’er såsom Facebook Messenger, WhatsApp eller lignende tjenester, der bruger internettet til at sende beskeder i stedet for telemaster. 

De fleste danske teleselskaber har i dag relativt billige abonnementer, men du kan finde særligt billige abonnementer, hvis du anvender et datterselskab, der bruger sin ”mors” antenner (for eksempel Oister, der benytter 3’s netværk, eller CBB, der bruger Telenors/Telias). 

Der vil næsten altid være gode penge at spare, hvis man benytter sig af et datterselskab i stedet for et moderselskab. Derfor kan det være en god ide, hvis man ønsker at spare nogle penge på sit abonnement. 

Oftest er den eneste ulempe, du har, ved at vælge et datterselskab, der benytter moderselskabets antenner, at datterselskabets kundeservice ikke har lige så lange åbningstider og måske har det lidt færre ansat i kundeserviceafdelingen. Det er alt i alt en ret lille pris at betale for de store besparelser, der er at finde her.