Livsstil

Smart cykeltøj behøver ikke koste en formue

Indholdsfortegnelse

Lækkert nyt Fusion cykeltøj

I en verden af ​​atletisk udstyr er cykeltøj i en klasse helt for sig. Det er imponerende, at der er så mange kvalitetsmærker af cykeltøj, og som er flot designet. Det har ikke altid sådan. I gamle dage havde cyklister ikke vind og vandtæt træningstøj. Det kan være svært at overskue hvilke mærker er de bedste, uden det skal blive for dyrt. Det kan betale sig at søge på nettet, og finde anmeldelser fra andre brugere om netop dit produkt. Min første søgning var på fusion cykeltøj, og efter min cykeltur, så har jeg aldrig brugt andet.

Jeg husker stadig, da en italiensk skrædder ved navn Castelli introducerede tøj lavet af silke stoffer, der var lette og seje. Derefter begyndte de at designe cykeltrøjer og shorts i ​​polyester næsten udelukkende af syntetiske materialer. Som et resultat, så man meget påtaget, flamboyante, farverige, og ofte overdimensionerede logoer. Efterhånden som tiden gik, kom udtrykket og designet til at variere lidt. Nogle producenter gik den sjove farverig vej, mens andre er gik tilbage til det mere enkle old school design vi kendte fra de gamle dage.

Det har aldrig været mere moderigtigt at vise sig frem i et frække cykel tights. Især i dit nye smarte cykeltøj, og inderst inde har vi alle lyst til os være den næste Cadel Evans. At cykle rundt på to hjul er bestemt sjovt, men der er risici, så det er super vigtigt, at vælge det bedste træningstøj. Din sikkerhed er enormt vigtig, så du skal sørge for at undersøge hvilke cykelhjelme, er mest sikre og samtidigt til at betale. I gamle dage, var det bestemt ikke alle som brugte cykelhjelme. Tværtimod er det først inden for de seneste år, at der er udviklet et andet udseende, og rent sikkerhedsensmæssigt er der sket enorme fremskridt.

Der har været nogle store skift for nylig med hensyn til teknologier, hvoraf den mest betydningsfulde er enhver cyklists foretrukne nye buzzword, Nogle cykelhjelme kan formindske voldsommehovedskader. Og når vi overvejer, at de fleste ulykker, der involverer cyklister, er uden for deres kontrol, er det let at se, hvorfor teknologien er modtaget med åbne arme og vedtaget af alle større producenter af cykelhjelme.