IT

Sådan får du Netflix til 17 kr.

Hvis du gerne vil vide mere, om hvordan du lovligt kan se Netflix for kun 17 kr. om måneden? Ved hjælp af en VPN løsning, så du spare penge på dit Netflix abonnement, samt andre streamingtjenester. For blot 17 kr. om måneden kan du få et Netflix abonnement og det er ganske lovligt. Du skal bare oprette dit abonnement hos Netflix i Tyrkiet, så kan du få det til den lave pris. Det er ikke nogen joke, og du har fuld ret til det, og det er nemmere, end du tror.

Hvorfor bruge VPN til at se Netflix

For at se udenlandsk Netflix, kræver det et ganske almindeligt bredbåndsabonnement.

Opret din VPN-tjeneste ved at følge disse 5 punkter:

  1. Log ind hos din VPN-udbyder
  2. Vælg ‘Tyrkiet’ som din placering
  3. Gå ind på Netflix.com
  4. Vælg abonnement
  5. Betal (15.99 lira, svarende til 17 kr. for Netflix Basis)

Netflix til 17 kr. – Helt lovligt

Arrangementet kræver, at du har abonnement på VPN. Du skal have Virtual Private Network, og du skal have dit abonnement hos en udbyder, der har servere mange steder i verden. Herunder i Danmark, og helst også i USA, så du kan komme til at se amerikansk Netflix. Ikke alle VPN-udbydere klarer dette.

Fremgangsmåden for at få et billigt Netflix abonnement til 17 kr. , at du først må have abonnement på en VPN-tjeneste. VPN sikrer dig anonymitet og privatliv, når du er online. Samtidig ophæver VPN såkaldt geoblokering, så du for eksempel kan se dansk TV, når du er i udlandet.

VPN går grundlæggende ud på at kryptere dine data, så ingen kan se, hvor du opholder dig, eller hvad du foretager dig på internettet. Dette har mange fordele, og én af fordelene er altså, at du kan komme til at se Netflix for en meget beskeden pris. Og du behøver selvfølgelig ikke at tage til Tyrkiet for at fikse det.

VPN krypterer dine data

Når du har abonnement på VPN, kan du selv vælge din geografiske placering. Du befinder dig selvfølgelig der, hvor du er. Men det er der ikke nogen, der ved, altså på internettet. Fordi din VPN krypterer dine data, så ingen kan se, hvor du rent faktisk opholder dig. Og det er fuldt lovligt.

Så du logger ind hos din VPN-udbyder og vælger din placering som ‘Tyrkiet’. Når du har kontakt til en tyrkisk server, går du ind på Netflix.com. Her vælger du abonnementstype som normalt, og du vil se priserne i tyrkiske lira. Vælg abonnementstype, for eksempel Netflix Basis, til 15.99 lira, cirka 17 kr.

Herefter er det blot at betale, som du plejer, for eksempel med Visa/Dankort. Det eneste, du skal huske, er, at hvis du i forvejen har eller har haft Netflix-konto, kan du ikke bruge den e-mail adresse og det kodeord, du har benyttet. Du skal starte forfra med ny adresse og nyt kodeord. Men ellers er der ikke noget.

Danmark er dyrest

Netflix koster ikke det samme over hele verden. Tværtimod er priserne forskellige fra land til land. Ligesom indholdet, der også varierer mellem landene. I Danmark er det så uheldigt, at prisen på et abonnement hos Netflix er den højeste i verden. 79 kr. for Netflix Basis. Kun Schweiz har en tilsvarende høj pris i verden.

Tyrkiet er billigst

I Tyrkiet har de det held at have den laveste pris i verden for et Netflix-abonnement, 17 kr. for Netflix Basis. Men har Tyrkisk Netflix så ikke samtidig et mere begrænset indhold end for eksempel dansk Netflix? Måske, men ikke nødvendigvis, og det er underordnet, for du logger alligevel på en server i det land, du ønsker.