IT

Hulu med VPN

Den amerikanske streamingtjeneste Hulu kan ses også fra Danmark. Det kræver blot, at du har VPN. Det er helt lovligt, og det er nemt at gøre. Det eneste du har brug for, er et abonnement på VPN, og at VPN-udbyderen har servere i USA. Med VPN logger du på, som om du er i USA, og så kan du streame Hulu.

Selvfølgelig skal du også have abonnement på Hulu, det siger sig selv. Men det opretter du nemt fra deres hjemmeside. Et abonnement kan fås for 6 dollars om måneden, men der findes også dyrere abonnementer, helt op til 65 dollars pr. måned. Du vælger i alle tilfælde det abonnement, der passer dig bedst.

Den samlede metode for at streame Hulu fra Danmark ser sådan ud:

  • Opret abonnement på VPN hos udbyder med amerikanske servere
  • Vælg server i USA hos din VPN
  • Besøg Hulu.com
  • Vælg abonnement hos Hulu og betal
  • Start med at streame

Så nemt er det faktisk. På den måde behøver du ikke vente på, at Hulu officielt kommer til Danmark. En ting, du måske bør være opmærksom på, er, at Hulu altså indtil videre er henvendt udelukkende til amerikanske seere. Alt indhold er derfor på engelsk, og der findes kun engelske undertekster, en del programmer har slet ikke mulighed for undertekster. Så du kan forbedre dit engelske hos Hulu.

Hvad tilbyder Hulu så? Jo, det er især serier, der er på menuen, men også en masse film, sport, børneprogrammer plus almindeligt flow-TV. Det billigste abonnement til 6 dollars giver dig faktisk adgang til masser af TV, men med reklameblokke. Du skal op på det dobbelte, 12 dollars, for at slippe for reklamer.

Det dyreste abonnement på 65 dollars indeholder blandt andet 65 almindelige amerikanske Tv-kanaler, plus streamingtjenesten, så hvis du er vild med amerikansk TV er dette din model. Alle typer abonnementer hos Hulu giver i øvrigt ret til streaming til to enheder samtidig. Altså kan I som familie godt have glæde af Hulu på flere måder, fordi her er noget for alle generationer, både børn, teenagere og voksne.

Når du opretter abonnementet hos Hulu, skal du opgive et postnummer i USA. Du skal ikke opgive fuld adresse, bare et postnummer. Derfor bør du, inden du tjekker ind på Hulu.com, lige søge efter amerikanske postnumre på nettet og vælge dig et nummer på et sted, du kan opgive til Hulu.

Foruden muligheden for at kunne streame fra Hulu.com er det nok værd at tage med, at dit abonnement på VPN giver dig en lang række fordele i øvrigt. For eksempel kan du bruge dit VPN-abonnement den ‘omvendte’ vej så at sige. Nemlig når du er på rejse uden for Danmark og gerne vil se dansk TV. På samme måde som med Hulu vælger du blot server i Danmark, og så kan du se dansk TV fra udlandet.