IT

Hent valutaomregner.dk´s app ned på mobilen & se aktuelle valutakurser

Appen er et super praktisk redskab at have ved hånden, og her får du den altså tilbudt kvit og frit. Appen er en gratis service som tilbydes til fri download på deres hjemmeside, med deres app kan du tjekke valutakurser uden at behøve være online. Det er en fordel især, når du er på rejse.

Flere end 150 forskellige valutaer

På et eller andet tidspunkt skal du jo ud at rejse igen, og med app’en fra Valutaomregner.dk har du dit redskab ved hånden, ligegyldigt hvor i verden du befinder dig. App’en giver mulighed for omregning mellem flere end 150 forskellige valutakurser. Teoretisk kan det selvfølgelig være, du havner et sted i verden så langt væk, at deres valuta er nærmest ukendt. Men på langt de fleste rejsedestinationer er du dækket ind.

Brug app’en uden at være online

Det smarte ved denne app er altså især, at du ikke behøver bruge data på at omregne valuta. På rejse kan det for det første ofte ske, at du opholder dig et sted, hvor der ikke er dækning på mobilen. For det andet kan det hurtigt blive dyrt i roaming, hvis du er uden for EU. Med app’en er du ude over den slags besværligheder. Du kan tjekke valutaen off-line til hver en tid på ethvert sted.

Android og iOS

App’en er kompatibel med både Andriod og iOS, og du henter den fra enten App Store eller Google Play Store. App’en er som sagt helt gratis, og du binder dig ikke til noget som helst. Det er simpelthen er tilbud, du ikke bør afslå. Valutaomregner.dk har på deres hjemmeside indtægter fra reklamer, og det er derfor, de kan tilbyde deres service på sitet og via app’en, uden det koster brugerne noget.

På rejsen

En valutaomregner viser dig værdien af en given valuta i en anden given valuta. Altså for eksempel hvor meget 1 US dollar er værd i danske kroner., eller hvor meget 100 kr. er i euro, og så videre. Først og fremmest på rejse er den slags information rar at have ved hånden. Du ser for eksempel en vare, mens du opholder dig i Canada, lad os sige til 56 canadiske dollars. Hvor meget er det i danske kroner?

Når du er hjemme

Men også når du er hjemme i Danmark, kan det være godt at have en valutaomregner. Måske skal du overføre nogle penge til en, du kender i udlandet. For eksempel skal du måske sende 100 britiske pund til en ven i England. Hvor meget er 100 pund i danske kroner?

Shopping online

Desuden er det jo folk, der arbejder med valutakøb, investeringer af mange slags, handel med varer mellem forskellige lande, og så videre. Professionelle valutahandlere er én ting, men vi andre kan jo også godt have interesse i og brug for at følge med i udviklingen af valutakurserne. For eksempel hvis du skal købe noget i en udenlandsk webshop i en anden valuta end danske kroner.

Fordelen ved app’en er altså, udover at den er gratis, at den giver dig mulighed for at tjekke valutaer uden at være online. Dog må du nogen gange opdatere app’en, blandt andet fordi valutakurserne ændrer sig. App’en holder dig opdateret, og app’en er nem at bruge.