Isenkram og Indretning

Shop hos Imerco på Ønskeskyen.dk

Imerco sælger isenkram i et meget bredt sortiment. Så bredt faktisk, at du her kan finde en hel del mere end, hvad vi normalt forstår ved isenkram. Alt til dit hjem finder du her, både inden for køkkenudstyr, elektriske apparater – ikke blot lamper, men også alt fra støvsugere til blendere – samt alt til indretning af boligen, fra julepynt over badeforhæng til terrassevarmere. Du går ikke forgæves hos Imerco.

Imerco er ikke alene Danmarks men også hele Skandinaviens største isenkramkæde. Kæden startede som en sammenslutning af danske isenkræmmere for næsten 100 år siden. I dag har Imerco over 160 butikker fordelt over hele landet, og dertil kommer naturligvis webshoppen på imerco.dk.

Med de mange butikker i hele Danmark har du sikkert en Imerco i nabolaget. Dette er selvfølgelig en fordel i sig selv, fordi du ved et besøg i butikken kan orientere dig blandt de mange varer og stille spørgsmål til det kompetente personale. Men samtidig er det en fordel, fordi du ved køb af varer online kan afhente dine køb i nærmeste Imerco, uden at skulle betale fragtomkostninger. Hvis varerne er på lager i butikken, kan du hente dem 2 timer efter, du har købt dem i webshoppen.

Overskuelig webshop

Priserne hos Imerco er klart konkurrencedygtige, i mange tilfælde er der endda tale om virkelig gode tilbud. Trods det enorme sortiment er webshoppen ganske nem at finde rundt i. Du starter med en overordnet gruppering af varerne, som ser sådan her ud:

  • Køkkenudstyr
  • Borddækning
  • El
  • Bolig
  • Gaver
  • Tilbud

Klikker du da på en kategori, vil du se under for eksempel Køkkenudstyr yderligere otte underkategorier, som omfatter Køkkenmaskiner, Gryder og Pander, Ovnfast og så videre. På den måde er det ganske let at orientere sig, og du finder nemt konkrete ting, du søger efter.

Søg inspiration

Et af linkene på imerco.dk hedder ‘Få Inspiration’. Her kan du hente en masse ideer og gode råd til snart sagt en hvilken som helst situation. Altså når det drejer sig om indkøb af isenkram i bredeste forstand. Her er blandt andet massevis af tips til forskellige højtider og events, men også gode råd til at købe bæredygtigt ind, for eksempel at det generelt er bedre at investere i kvalitet, så tingene holder længere.

Hos Imerco får du kvalitet for pengene. I sortimentet er der enormt mange kendte mærkevarer, der generelt står for høj kvalitet, fra Danmark for eksempel Georg Jensen, Royal Copenhagen, Bjørn Wiinblad, Arne Jacobsen og mange flere. Du finder alle de kendte mærker her, når det drejer sig om udstyr til boligen, eller en evt. bryllupsgave.

Tjek de gode tilbud

Det kan svare sig at kigge på linket ‘Tilbud’ på imerco.dk. Her finder du igen et kæmpe udvalg af varer, men alt sammen nedsat. Så hvis ikke du behøver det nyeste inden for køkkenudstyr, kan du spare mange penge her. Samtidig er det værd at lægge mærke til, at mange af tilbuddene er ekstra gode for medlemmer af Imerco. Det koster ikke noget at være medlem, så det er faktisk en fin måde at spare ekstra på.

Besøg Outlet

Også linket ‘Outlet’ giver mulighed for store besparelser. Igen er der tale om varer, der ikke længere er det allernyeste. Men ærlig talt, betyder det noget, om en designertallerken er fra sidste års kollektion? Du skulle jo gerne kunne bruge tallerkenen i mere end et enkelt år i alle tilfælde.