Finans

Lån penge hos Nordisk Lån

lån penge

Nordisk Lån er en af Danmarks helt nye låneudbydere. Her har man rigtig gode muligheder for at låne penge til mange af de ting, man som privatperson går og drømmer om, og det er både sikkert og helt uforpligtende at ansøge om lige præcis det lån, man kunne tænke sig. Nordisk lån tilbyder lån, der er både nye og attraktive, og denne låneudbyder betegner sig selv som værende en af de mest erfarne låneformidlere på markedet. Lån penge hos Nordisk Lån til en attraktiv rente.

Nordisk Lån har et samarbejde med den anerkendt internetbank Basisbank, og når man ansøger om et lån, er det derfor denne bank, der låner pengene ud til låneansøgeren. Hos Nordisk Lån er kunden i højsædet, og det betyder, at der altid er stor fokus på kunden, uanset hvem denne er, og uanset hvor mange penge den ønsker at låne.

Det er meget enkelt at ansøge om et lån online, og der går ikke lang tid, før hele ansøgningsprocessen er overstået, og man som låneansøger er kommet til afklaring om, hvorvidt man her har mulighed for at låne penge online. I mange tilfælde vil man hos Nordisk Lån allerede kunne få udbetalt det lån, man ansøger om, dagen efter at ansøgningen er sendt af sted.

Hvilke krav er der til låneansøgeren?

For at ansøge om et lån hos Nordisk Lån, er der en række krav og betingelser, som man som låneansøger som minimum skal leve op til. Når man lever op til disse krav, er der gode chancer for, at man kan blive tilbudt et lån, men de er som sådan ikke en garanti for, at det sker. Kravene er som følger:

  • Man skal være fyldt mindst 18 år, når man ansøger om et lån.
  • Man skal være bosat i Danmark på en fast bopæl med folkeregisteradresse.
  • Man må ikke være registreret i RKI eller andre skyldnerregistre.
  • Man skal have en fast indtægt på minimum 150.000 kr. om året.

Når man har indsendt en ansøgning om lån til Nordisk Lån, vil den blive gennemgået en individuel kreditvurdering, og det er på baggrund af denne, at det besluttes, om man som låneansøger har mulighed for at låne penge.

Kan man låne penge trods RKI?

Hos Nordisk Lån er det ikke muligt at låne penge, hvis man er registreret som dårlig betaler i RKI. Der lånes kun penge ud til låneansøgere, der findes kreditværdige.

Hvor mange penge kan man låne?

Hos Nordisk Lån kan man ansøge om at låne et hvilket som helst beløb i hele tusinder mellem 7.000 kr. og 75.000 kr. Det betyder dermed, at det er muligt at ansøge om at låne penge til alle tænkelige formål for den helt almindelige dansker.

Inden man ansøger om et samlelån, bør man vide, hvad pengene skal bruges til, så man ikke ender med at ansøge om et lån, man ikke har brug for, og som man måske tilmed senere ikke er i stand til at betale tilbage. Det vil aldrig være en god ting for nogen. Hos Nordisk Lån er der intet krav om at skulle oplyse, hvad et lån skal bruges på, og det betyder, at man blot kan læne sig tilbage og glæde sig til, at alle ens drømmer bliver opfyldt.